fbpx
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Bútor

Szarvasagancs felvásárlás románia és magyarország


  • Szarvasagancs felvásárlás románia és magyarország

Részletes leírás

Ár : 887 Ft(Fix)
Hirdetéstípus : Keresek
Dátum : 2019.10.18.
Állapot : Használt
Garancia : Igen
Hely : Budapest, Magyarország

Kedves Érdeklődő, üdvözöljük..

Bízunk benne, hogy az oldalunkon található információkat hasznosnak fogja találni, és hamarosan Partnerünkként vagy Ügyfelünkként köszönthetjük Önt is. Amennyiben az agancs értékesítésével kapcsolatban olyan kérdése merülne fel, amelyre itt nem talál választ, keressen bennünket bizalommal telefonon, vagy akár irodánkban személyesen is.!!

Bemutatkozunk

A Mundo caza kft . 2014-ben (akkor még más néven) szervezett először külföldi vadászatot, azóta ezen a területen a piac egyik meghatározó szereplője lett. 2017-ben új tevékenységként hullott agancs felvásárlásával és exportálásával is elkezdtünk foglalkozni az Mundo caza kft s.r.o. Spanyol kizárólagos partnereként.

Az Mundo caza s.r.o. több évtizedes tapasztalata, banki fedezettel biztosított fizetőképessége, a korlátlan felvásárlási mennyiségi igénye és korrekt, megbízható üzleti tevékenysége révén a Mundo caza Kft-t is a hazai piac élmezőnyébe pozícionálta.

Spanyol partnerünk hosszú ideje jó hírnevű részvevője a nemzetközi piacnak, így örömmel tölt el bennünket, hogy cégeinket szoros üzleti szálak kötik egymáshoz. Hosszú távú, biztos, szerződött ügyfélkört szeretnénk felépíteni Románia és Magyarországon, hogy biztosíthassuk partnerünk nyersanyag ellátását. Az elmúlt 3 évben erre több sikeres próbálkozásunk volt, ami azt eredményezte, hogy az első év minimálisan elvárt 10 tonnáját 2017-ben, messze túlszárnyaltuk. Célunk, hogy a felvásárlásunkat tovább növeljük, meglévő kapcsolatainkat ápoljuk és új piaci szereplőket találjunk. Fontosnak tartjuk az illegális kereskedelem elleni hatékony fellépést, hogy tisztuljon a piac és kiszámítható üzleti csatornákon keresztül dolgozhassunk.

Jövőbeni terveink között szerepel a felvásárolt agancsokból készülő kimagasló minőségű, első osztályú bútorok, használati és dísztárgyak hazai forgalmazása is, mellyel tovább öregbíthetjük a Magyar-és Románia vadászati kultúra hírnevét.

Ehhez keressük új partnereinket, erdőgazdaságokat, agancsfelvásárlókat, cégeket és magán személyeket egyaránt!

( 0036705819214 )????????????

(+36705819214 )????????????


Hely

Írd meg az értékelésed


Hasonló hirdetések

Top Böngéssz kényelmesebben Androidról!
Böngéssz kényelmesebben Androidról!