fbpx
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ingatlan Telek

Dunavarsányi belterületi építési telek


  • Dunavarsányi belterületi építési telek

Részletes leírás

Ár : Ár csak telefonon
Hirdetéstípus : Eladó
Dátum : 2019.07.09.
Állapot : Új
Garancia : Igen
Hely : Dunavarsány, Magyarország

Dunavarsány Homok utca 27 Építési telek sűrgösen eladó.Ebböl200négyszögöl áron alul hárommilió forinta telek fele van bekerítve a másik fele fejlesztés alatt van Közművek a bejáratnál .

Nyaraló Űdűlöövezeti része Dunavarsánynak horgásztavaktól nem messze található .Kocsival pár percre a vasút állomástól gyalogosana Kossuth utcából 10 perc kb.,a Homok utca .Hun utca Epre s utca veszi körbe és a Homok utcáról nyílik és a másik oldalán a kerítés túloldalán is van még belöle ugyanis nagyon nagy ebböl nekem csak a töredéke az amit árulok ami teljesen kétszáznégyszögöl családtagom telekrészével egyűtt a kettö teljes ára minimum hárommilió forint..Kicsi rövid utca 1 töl páros páratlan számozás egyoldalon másik oldalán végig erdös amiben vannak ösvények . elöbb az én részemet kell megvásárolnia,hogy tulajdonos lehessen.Falusi Csok.Igényelhetö nagycsaládosoknak három gyermek esetén.

Tiszta csendes földút van még nem aszfaltozták .Kutya macska tartása nem gond .Rendesek nagyrészt fiatalok laknak az utcában .Iskoloa ovoa boltok gyalog is kocsival is könnyen megközelíthetök .Várom jelentkezésűket.Telefonon és emailben is .Közművek a homok utcában csak be kell vinni kapun belűl.Hely

Bidding has been closed.

Írd meg az értékelésed


Top Böngéssz kényelmesebben Androidról!
Böngéssz kényelmesebben Androidról!